De geplande voorstelling "Ge-Tic-T" wordt omwille van Corona uitgesteld naar een latere datum, maar niet getreurd:

Toneel Linden en Davidsfonds Linden organiseren een gastvoorstelling met Marilou Mermans.

Deze doorwinterde en gevierde actrice - tevens Bekende Lindenaar - speelt op dinsdag 29 september 2020 in zaal Libbeke te Lubbeek van Hoeren en Boeren geschreven door Eddy Asselbergs.

Marilou Mermans zet al 4 decennia lang de meest diverse rollen neer voor film, televisie en theater. Misschien ken je haar nog als de mooie jonkvrouw Isabeau uit het populaire BRT- jeugdfeuilleton Fabian van Fallada eind jaren ' 60.

We vinden haar eveneens terug in producties als Lili en Marleen, Familie, Thuis en de enthousiast onthaalde films „ confituur“ van Lieven Debrauwer en „ Meisjes“ van Geoffrey Enthoven.

In van Hoeren en Boeren zien we een niet meer zo jonge vrouw doorheen een raam. Ze zit in haar zeteltje. Ze breit. Op het eerste zicht niks bijzonder. Een doordeweeks tafereeltje ware het niet dat de rode belichting ons doet vermoeden dat we te maken hebben met een hoer in haar bordeel. Een hoer in haar theaterke.

Van Hoeren en Boeren: „ Hilarisch - en - stemt tot nadenken!“

Met van Hoeren en Boeren tast Marilou de grenzen van het theater, en, van haar publiek af.

OPGELET: kaarten vanaf 31 augustus te reserveren op onderstaand nummer. Omwille van Corona per bubbel reserveren zodat social distancing kan gewaarborgd worden.Affiche A3 van hoeren en boeren 1

­